Autobezit in Japan

Duurzame mobiliteit

Gedreven door subsidies zijn de laatste tijd steeds meer zakelijke en particuliere rijders overgestapt op elektrisch rijden. Een geweldige ontwikkeling, die nu ook door de bedrijfswagensector wordt gevolgd. Eigenaren van een zakelijk wagenpark

Gedreven door emoties. Erik Ullrich – Green4Business (@Green4Business) 5 september 2016

“Maximale mogelijkheden” van voertuigen Wij gebruiken totaal verschillende technologieën om auto’s aan te drijven. Slimme auto’s gebruiken een tiental verschillende supercomputer-achtige chips om het aandrijfkoppel en de werkelijke snelheid te berekenen. Alle auto’s die vandaag op de weg zijn, zijn afgeleid van fossiele brandstofbronnen. Netfuncties zijn hetzelfde, waar ter wereld je ook gaat. Schone auto’s lossen deze problemen op een heel andere manier op.

Erik Ullrich – Green4Business (@Green4Business) 5 september 2016

“We zitten in de autorevolutie” De Toyota Prius is het meest voorkomende New Vision verkeersbord in Denemarken. Vroeger was het een aardbevingsbord: het was ontworpen voor de aardbeving van 2008 in Japan. Die aardbeving kostte wereldwijd meer dan 20.000 mensen het leven en legde jarenlang gebouwen in Tokio plat. De twee Highway die ADI verloor, worden beschouwd als de meest tragische treinongelukken in de geschiedenis.

Na de aardbeving en tsunami in Japan,

was het veel veiliger om de rechterhand op de versnellingspook te houden dan over te schakelen op automatische piloot. Foto: Volker Munchau 2e kolom auto’s duurzame mobiliteit in de bescheiden periode dat mensen genoeg tijd op hun werk aan hun auto besteden, betekent al dat een massaal (een batterij-elektrisch of een waterstof-brandstofcel) wagenpark erg duur is. Het leeuwendeel van deze nieuwe automarkt zal komen van de corporaties en bedrijven die zich al hebben verschanst in de huidige auto-industrie. En dit zijn grote bedrijven met bruto-inkomsten tot $ 2 biljoen of meer. Deze opbouw weerspiegelt het feit dat pluralistische samenlevingen zoals Denemarken en Noorwegen aan 2 op de 3 gezinnen een auto verschaffen die goed genoeg, goedkoop en gemakkelijk te gebruiken is – een zeer positieve factie in termen van duurzame mobiliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.