Boekhoudkundige diensten

Hieronder vindt u de grondbeginselen van elk van de gebieden die betrokken zijn bij boekhouding en boekhouding:

Boekhouding

Boekhoudkundige diensten omvatten de uitvoering van financiële overzichten. Ik kan u voorzien van jaarlijkse financiële overzichten, maar ook van kwartaaloverzichten in het bedrijfsleven. Ook investeringen kunnen hier indien nodig worden gerapporteerd.

De kwalificaties van boekhouders lopen sterk uiteen. Sommigen runnen kleine bedrijven, terwijl anderen grote ondernemingen of multinationals zijn. Ik geef de voorkeur aan het eerste, omdat grote bedrijven meestal meer complexiteiten te verwerken hebben.

Accountants moeten lid zijn van professionele accountantsverenigingen zoals APS, IASA, IAPDA, of AISA. Een accountant kan ook een Certified Public Accountant zijn, ook bekend als CPA.

Accountants werken meestal samen met een collega die in het bezit is van een CPA-diploma en die ook de opleidings- en accreditatie-eisen voor de CPA-certificering volgt. De kennis van de accountant is belangrijk omdat accountants moeten werken op basis van wat weten.

Accountants zijn accountants, klerken, of buiten boekhouders, afhankelijk van de eisen. Sommige boekhoudkundige diensten omvatten het leveren van maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse financiële overzichten.

De salarisadministratie wordt ook verzorgd voor bedrijven. Hier moet de accountant regelmatig een boekhouding bijhouden van alle werknemers die loon ontvangen. Telkens wanneer salaris wordt uitbetaald, maakt de accountant een kopie van de loonlijst en dient deze in als overheidsdossier. Een kopie van de loonlijst met fiscale aftrekgegevens wordt ook door de overheid gebruikt om te bepalen of de werknemers in aanmerking komen voor bepaalde overheidsuitkeringen, of zelfs om het belastingbedrag te achterhalen dat een bepaalde werknemer verschuldigd is.

Op basis van de complexiteit van uw bedrijf kan ik u gespecialiseerde opleidingen en trainingen geven over de loonadministratie en belastingen in uw bedrijf. U kunt van mij in de loop der jaren een hele reeks opleidingsmogelijkheden verwachten om u in staat te stellen bekwame accountants in dienst te nemen, die uw tijd in beslag nemen.

Accountants komen meestal om te helpen bij elk aspect van de boekhouding, van het omgaan met de cashflow tot winstgevendheid, en heel goed mogelijk, zelfs om meer geld te verdienen met uw bedrijf.

Accountants zijn er om ervoor te zorgen dat de loonlijst wordt gedaan normen en richtlijnen, het invullen van de jaarlijkse belastingaangiften, het verhogen van de belangen van schuldeisers, evenals het beheer van de loonlijst, het opleiden van werknemers en de toewijzing van middelen aan verschillende afdelingen. Als u van plan bent een nieuwe werknemer aan te nemen, kan ik u ook helpen er een te vinden door middel van een goede voorafgaande screening die zeker is van uw competentie om op te treden als de salarisadministrateur.

Daarnaast omvatten boekhoudkundige diensten ook het geven van financiële adviezen om uw bedrijf te helpen overeind te blijven. Deze adviezen kunnen gratis zijn of misschien op een betaalde basis. Dergelijke diensten kunnen worden aangevraagd op basis van wat uw huidige behoeften zijn voor de gebieden waarin u actief bent. Het is geheel aan u wat uw huidige behoeften zijn voor boekhoudkundige diensten vanuit hun factureringsstandpunt. Neem contact met mij op voor meer details, als dit iets is waarin u geïnteresseerd bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.