De betekenis van Tarot Kaarten

Tarot kaarten kunnen een grote rol spelen in de manier waarop we met onze dagelijkse problemen omgaan. Hoewel sommige mensen ze zien als een teken van fortuin, zijn er eigenlijk vele betekenissen die gevonden kunnen worden als je naar de tarot kaarten kijkt. Een van de betekenissen die ik gebruik is die van een kompas. De betekenis die de kaarten geven is om de gebeurtenissen en thema's van het leven in een breder perspectief te zien. Ik geef de voorkeur aan de betekenis die in de eerste definitie besloten ligt.

Kaartlezing wordt meestal gedaan door ervaren kaartlezers. Zij zullen eerst kijken naar wat de cliënt nodig heeft om mee om te gaan. Als ze kaarten moeten trekken voor veel geld of als ze advies nodig hebben over een relatie, zijn er veel voor de hand liggende tekenen om naar te kijken. De reading zal je vertellen wat je moet doen om de juiste kaarten te trekken. Dit is slechts één van de technieken die gebruikt zullen worden om de kaarten correct te interpreteren. Als je eenmaal je lezers hebt gevonden kun je leren hen te vertrouwen.

Het belangrijkste dat je moet onthouden bij het trekken van de kaarten is om objectief te zijn. Probeer te voorkomen dat je conclusies trekt op basis van wat je denkt te weten over een persoon in plaats van wat je weet over die persoon. Trek je conclusie nadat je met de persoon gesproken hebt. Als je je conclusie baseert op wat je over de persoon weet, geef je misschien te veel aandacht aan wat hij heeft gezegd en gedaan wat niet noodzakelijk het geval is. Zeg tegen jezelf dat je over hen moet leren om objectief over hen te kunnen praten.

Bij het trekken van tarotkaarten wil je ze trekken op een moment dat je kalm en ontspannen bent. Tijdens de evolutie werden onze bewustzijnsdrama's vaak bestempeld als emotionele kaarten. Kaarten werden gebruikt om te communiceren wat elk individu voelde en door analytisch te zijn kun je aan je ervaring toevoegen bij het lezen van de kaarten. De belangrijkste kaart is de vertrouwenskaart. Zeg tegen jezelf dat je je intuïtie kunt vertrouwen. Trek de vertrouwenskaart en vraag om intuïtie of trek hem misschien zelf. Vraag jezelf of je je intuïtie kunt vertrouwen en zoek naar de kaart die aangeeft hoe je je gaat voelen of dat je blij of verdrietig gaat worden. Als je die kaart trekt, handel er dan niet naar. Vergeet niet om je intuïtie te controleren terwijl je de kaarten trekt.

We willen de nadruk leggen op de praktische, nuttige en leuke toepassingen van tarot kaarten. De kaarten worden gebruikt voor hun waarzeggerij betekenissen. Je kunt een gewoon deck tarot kaarten pakken en ermee gaan spelen. Het leuke is om ze te gebruiken voor hun eigen waarzeggerij. We hebben gemerkt dat de meeste mensen de kaarten trekken en ze dan vergeten. Een leuke manier om ze te onthouden is door de kamer rond te rennen en je de verschillende betekenissen van elke kaart voor te stellen. Dit zal je in de komende jaren helpen om de verschillende betekenissen van de kaarten te onthouden. Het leuke deel is het bouwen van het kaartspel. Begin gewoon met het trekken van een paar kaarten. De kaarten kunnen behoorlijk creatief zijn. We hebben sommige mensen echt creatieve kaarten zien trekken. De meest populaire kaarten zijn de Grote Arcana in de linker benedenhoek met namen in de rechterbovenhoek, de Kleine Arcana, ook bekend als het Vuur Medicijn Wiel.

Wat ook leuk is om te doen is om je gewoon alles voor te stellen of in te beelden wat je weet over een bepaald onderwerp. Gewoon willekeurig tekenen zal je geen goed beeld geven. Je moet ze conceptualiseren, opnieuw evalueren en van daaruit beginnen. Soms zal een tekening overeenkomen met een werkelijke foto van iets en het zal meer zin omdat het eigenlijk iets echts vertegenwoordigt.

Tarot kaarten kunnen echt een leuk ding zijn om te gebruiken en er is echt een heleboel informatie die je uit ze kunt halen. Met behulp van hen om uw toekomst te interpreteren kan een leuke en spannende ding om te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.