groothandel Trouwringen

Trouwring ontwerpen

Add-on ringen zijn traditioneelimalia band(en) waarin diamanten worden verwisseld. Add-on ringen worden gezien als traditionele verlovingsringen, en kunnen worden gedragen als een enkele ring of in sets. Add-on ringen worden gezien als het huwelijk ringen in veel landen, en zijn vaak het thema van een diamanten bruiloft. Add-on ringen zijn populair in de Verenigde Staten, Australië en Canada, hoewel ze worden gevonden in heel Azië-Pacific en Afrika.

In India, zegt de Indiër “Ik zal je mijn hart geven voor Ask Shewelly. Als ik mijn dochter, mijn ziel kan uithuwelijken aan de mannelijke bediende die mijn buik kan nemen, enz… zo zij het. Ik ben Adrionate… (“Koningin der Harten”).

In China gebruiken ze de term shang chi (“gezworen woord”) om de traditionele huwelijksdefinities aan te duiden. In Japan wordt de trouwkleding “Nippon” genoemd. In Zuid-Afrika wordt het een kosode genoemd.

In India staan bruiloften in het teken van religieuze feestdagen en ceremonies. In Maleisië wordt de trouwring gebruikt om toeristen aan te trekken. In Indonesië groeit de huwelijksindustrie snel. Er zijn vele traditionele bruiloftsthema’s om uit te kiezen zoalsz, baan, stenen, tempel enz. In Australië worden bruiloften gedomineerd door Keltische verkrijgingen. In2009 begon een internationale trend, waarbij mensen uit India, Pakistan, India en andere Aziatische landen trouwringen online begonnen te kopen. Jongeren uit het buitenland begonnen trouwringenwinkels en online winkels te bezoeken en kochten ze om hun culturele gevoeligheid en fascinatie voor onze traditionele kledingstukken te tonen. Dit gaf geboorte aan deze e-markt.

Als onderdeel van de trend, kiezen veel bruiden voor metalen banden. De traditionele zilveren kleur wordt nog steeds verkocht, maar in de meeste gevallen wordt roségoud gebruikt in de benen van de tulband en andere keren gebruikt bij de keel, speciaal voor de Tripletie knoop (een speciaal soort). Tegelijkertijd wordt een ander product te koop metalen bands zoals platina en goud steeds populairder als gevolg van hun eenvoudige gepolijste look.

Welke kleur metaal ook het beste bij u past, het kopen van groothandel trouwringen online heeft zijn voor-en nadelen. Op zijn minst, zorg ervoor om te kopen van een betrouwbare winkel. Ten tweede, lees de specificaties van elk product voordat u klikt op de bestelknop, zoals welk materiaal het is gemaakt, hoeveel het weegt, welk ontwerp is het gebaseerd op, wat is de dikte van het metaal, wat is de exacte kleur, hoeveel precies is de diamant geslepen, enz.

Gelukkig, als gevolg van de enorme aantrekkingskracht van het moderniseren trouwringen, zijn er specialiteiten waar de prijs is geen probleem. U kunt een sterling zilveren ring kopen voor zo laag als $ 100 en waarschijnlijk meer. In tegenstelling tot de traditionele witgouden ringen, zijn platina en geelgouden ringen verkrijgbaar in een scala van kleuren, zoals zwart, blauw, roze, groen, ivoor, en zelfs geelgoud. Wat meer is, de design-volheid van platina maakt het een perfecte match voor meer decoratieve trouwringen. Deze zomer zijn bloemmotieven de rage voor bruiloften. Volgend jaar, wordt het omgekeerd evenwicht met meer Sharpeness en definities, Japans ontwerp voor juwelen die een aiky look creëren die trouw blijft aan zijn oorspronkelijke geschiedenis terwijl het tijdloos blijft.

Om meer te weten te komen over metalen trouwringen, bezoek onze juwelen site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.