Hoe haalt u het meeste uit uw game-ervaring?

Custom maps

Het gebruik van Custom maps een World of WarCraft battle guide zal je helpen het meeste uit je spelervaring te halen. Voor het spelen in multi player mode, zul je merken dat er meer hulp nodig is dan voor het spelen solo. Je hebt de beste hulpmiddelen nodig om het meeste uit je spelervaring te halen. Deze kunnen online worden gevonden.

Ingezoomde kaarten geven je de mogelijkheid om meer details van het terrein te zien. Dit kan betekenen dat je je gevechten beter kunt voorspellen door nauwkeurigere wapenvizieren te hebben. Het kan ook betekenen dat wanneer je op een bepaalde plek komt, de grond veel ruwer lijkt voor de speler, alsof het landschap tegen hem is, waardoor het gevecht veel schrijnender lijkt.

Een ander gevoel dat je kunt krijgen is van een ‘koele’ berg waar je naar kijkt, terwijl de rest van het landschap bedekt is met sneeuw. Hierdoor lijkt de strijd intenser wanneer je op een missie bent om hun kwaadaardige meesterbrein te stoppen, in plaats van gewoon rond te dwalen in Artikel 3, wat nogal een populair artikel is.

Wat al deze maps gemeen hebben, is de behoefte aan voertuigen. Als je een gevechts IQ van een bepaald niveau hebt, is het vrij moeilijk om een andere speler te verslaan die een hoger IQ heeft dan jij. Dit is waar voertuigen om de hoek komen kijken. Ze zijn beschikbaar vanaf het begin van het spel en je moet er zo vroeg mogelijk in de missie een bemachtigen. Dit is belangrijk zodat je de missie kunt blijven spelen en niet in een complete verliezer verandert. Als je een watervoertuig kunt krijgen om je tanks te vullen, dan kan dat een groot verschil maken.

Een missie nastrevenHet enige wat je moet doen bij het nastreven van een missie is deze nastreven, ongeacht wat er elders in het spel gebeurt.

De enige uitzondering hierop is als je de Hate moet verzamelen die je nodig hebt om een basis te ontgrendelen. In dat geval ligt de nadruk veel meer op de bal pakken en verder komen, dan op je tijd opgebruiken.

MBToursDe enige manier om op de MBTours te komen is in de vroege missies. Als een van de eerste missies in beeld komt, tot het punt waar het gebouw waar je in moet komen omringd is door veel turrets en sterkere vijanden. Het is dan mogelijk om enkele van de betere wapens te bemachtigen en vooruitgang te beginnen boeken. Deze wapens kunnen nu echter ook worden opgewaardeerd, wat essentieel is om de latere missies te overleven.

Ook op de MBTours is er iets dat al vrij vroeg je aandacht zal trekken. Wanneer je een vijandelijke lanceerinstallatie ziet, zullen er een paar straaljagers uit de turrets komen. In het begin zul je ze moeten ontwijken, maar tijdens het spel zul je merken dat je ze uiteindelijk kunt uitschakelen. Op dit punt, nu de ongemarkeerde helikopters in zicht zijn, moet je rechtdoor het linker pad volgen om bij ze te komen. In veel opzichten kan dit net zo gevaarlijk zijn als vechten tegen de grotere vijandelijke troepen, aangezien je geen bescherming hebt tegen de aanvalshelikopters vanuit de lucht.

DeMBToursis een uitstekende manier om uw niveau van bekwaamheid in Airplane Games te verbeteren, vooral als u een beginner bent. Toch moet je een zekere voorzichtigheid aan de dag leggen, om voorbereid te zijn op zo’n evenement. Anders kan het gebeuren dat je een of twee onnodige risico’s neemt die slecht kunnen aflopen, en waarschijnlijk ook zullen aflopen.

Als laatste punt, merk op dat er vele uitstekende plaatsen zijn om je vaardigheden bij te schaven bij Airplane Games, zoals de officiële Airplane Simulator pagina’s. Je moet echter wel de basis onder de knie hebben. De Virtual Flying Academy vereist bijvoorbeeld niet dat je piloot bent geworden om hun uitstekende cursussen te kunnen spelen. Bovendien is de conversie van de graphics het beste wat het kan zijn voor jou.

 

lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.