Hoe installeer je een autoafbeelding

Kleefroller

Kunt u zich herinneren wanneer u voor het laatst uw auto heeft ingepakt? Als u een oudere auto heeft, kan het behoorlijk verontrustend zijn om te merken dat bijna de hele auto al aan het afbladderen is van de folie. Het glanzende deel van uw auto wordt al meer geraakt dan voorheen door uw folie. Zelfs als u een nieuwe laklaag aanbrengt, is het effect dramatisch minder dan dat van auto’s die gewrapt zijn.

Je moet jezelf een paar vragen stellen voordat je de stap neemt om een auto in te pakken. Bent u in staat om het oppervlak schoon te maken voordat u het aanbrengt? Kunt u omgaan met een levend gespoten oppervlak? Hoe lang zal het duren om te drogen? Woont u in zonnig weer? Wordt uw folie wit als het binnen vochtig is? Dit zijn allemaal relevante vragen die u moet beantwoorden voordat u besluit een auto te wrappen. Nadat u antwoord heeft gekregen op deze vragen, kunt u een stap verder gaan en kijken welke materialen voor u het meest geschikt zijn.

Wanneer het gaat om het aanbrengen van autobelettering of stickers, moet u ervoor zorgen dat ze goed worden bevestigd. Veel afbeeldingen worden indirect aangebracht met behulp van een soort dubbelzijdige tape. Dit kan niet voldoende zijn voor alle afbeeldingen die u wilt aanbrengen. Voor zij die meer dan een paar grafiek willen toepassen tegelijkertijd, zou u een nevelkleefstof kunnen willen gebruiken. Zorg ervoor dat uw nevelkleefstof zich aan de oppervlakte zo houdt dat geen luchtbellen kunnen worden gezien. Men zou ook moeten opmerken dat de dubbelzijdige band geen goede verbinding verstrekt wanneer toegepast op een geschilderde auto.

Bij het kiezen van een patroon voor het aanbrengen van vinyl afbeeldingen of stickers, moet de grootte van de belettering en de cirkel worden aangepast aan het gebied dat u van plan bent te bedekken. Bij het aanbrengen van ontwerpen, of het nu gaat om textiel, dierenprint of legering, moet u de cirkel van de rand opmeten om de grootte van uw ontwerp nauwkeurig te voorspellen. Dit zal ervoor zorgen dat er geen luchtbellen worden ingebracht wanneer het vinyl wordt aangebracht. U moet ook een goede en geschikte rakel kopen om eventuele lijm of olie van het oppervlak van uw auto te verwijderen. De beste grafische lijmrollers die vandaag beschikbaar zijn, zijn dubbelzijdig, bevatten geen talg en hebben stevige buitenoppervlakken van plastic of vinyl.

Als u een dubbelzijdige grafische kleefroller voor vinyl koopt, zit er een instructie bij die u adviseert om een specifieke rakel te gebruiken wanneer u grotere ontwerpen aanbrengt. Wanneer u een rakel gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat er geen luchtbellen tussen het vinyl en het aluminium paneel komen. Aarding is een andere mogelijkheid om het vinyl aan het aluminium te laten kleven. De instructies suggereren ook het gebruik van een haardroger om eventueel vocht te verwijderen, waardoor de luchtbellen zouden kunnen loskomen.

Kosten zijn een belangrijke factor als het gaat om het aanbrengen van designs op uw auto. Hoewel de prijs niet (alleen) een overweging is als het gaat om vinyl wrapping, moet u niet kiezen voor goedkopere lijm omdat uw auto afwerking negatief zal worden beïnvloed. Je kunt op de markt verschillende prijzen voor stickers vinden, sommige kosten $1,000 en sommige hebben prijskaartjes van $3,000. Vinyl wraps variëren ook in prijs, waarbij sommige ontworpen zijn om tot vijf jaar mee te gaan, in vergelijking met de basisstickers van vinyl. De duurste stickers waarschijnlijk tarief een hoger bereik, waar als de meer betaalbare degenen worden vermeld op een lager bereik.

Omgekeerd, de meest goedkope auto graphics gekocht zijn die van een lage standaard, dat is uw eigen schuld. Alvorens u uit een grote som geld voor een zelfklevende autografiek legt, zorg ervoor de kwaliteit tot pari is. Beoordelingen van teer en rubber compressie merken zijn een positieve opstap naar het begrijpen van de kwaliteit van de sticker. plakken en plakken auto graphics zijn een grotendeels bevolkt gebied van de grafische kunsten, die allemaal wordt gemaakt door professionals en kosten niet veel geld. Echter, de standaard van de sticker is niet zo prominent, en dus zijn er veel slecht getekende stickers die in overvloed op de markt. Sommige slecht getekende stickers missen de art touch, wat nadelig kan zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.