Nederland Review

Fria

Fria maakt deel uit van de Rode Duivels, het op twee na grootste Coca Cola-bedrijf ter wereld. Het is geen toeval dat deze drankenproducent in de Verenigde Staten de gevreesde “coup de Grande” heeft weten te vermijden en in plaats daarvan in Nederland groot succes heeft. De mensen in Nederland zijn gek op Fria frisdranken.

In tegenstelling tot Sodastream en dergelijke, is Fria overal verkrijgbaar en niet beperkt tot de VS. In feite heeft het bedrijf een uitstekende marketingstrategie en ondersteuning van de producten. Het idee achter de strategie en een algemeen bekend geheim is dat Fria een betaalbaar luxeproduct is en dat daarom de sleutel tot financieel succes bij de consumenten en distributeurs ligt en niet bij de fabrikanten of marketeers van het product. Dit is een uniek concept dat andere frisdrankproducenten zouden moeten leren.

Het assortiment van Fria producten omvat: Fria essence, Fria sparkling drink, Fria energy drink, en de lange lijst gaat maar door en door. De smaak en het koolzuurgehalte van de producten hebben ze zo populair gemaakt dat zelfs niet-teTrackers de aantrekkingskracht ervan hebben begrepen.

Twee zeer populaire modellen van Fria-producten zijn Thera en Soligor. De eerste is een sprankelende koolzuurhoudende drank die in verschillende smaken verkrijgbaar is en ook wel Fria pink wordt genoemd. De laatste is eigenlijk een zeer sterke drank die bekend staat als Fria dark.

Niet tevreden met de populaire producten die ze aanbieden, biedt Fria ook andere soorten mousserende dranken aan: Fria Love, Fria Brilliant, Fria Heart, en Fria Summer. Bijna elke maand worden nieuwe smaken gelanceerd om nieuwe klanten aan te trekken.

Het bedrijf regelt nu zijn eigen distributie en verkoop, wat geweldig is voor een bedrijf als Fria, omdat het ervoor zorgt dat de producten aan de behoeften van de mensen voldoen en het bedrijf ook wat winst oplevert. De directe verkoop van de Fria-producten wordt afgehandeld door Lisaoots Pressroom, die te bereiken is op [http://www.lisaoots.com dynamische website destination.com].

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.