Verpakking Product Review

Product verpakking

10.Verpakking van uw product in ALiquipaks en Tstamp-workhoppers

Zo bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw product in ALiquipaks en Tstamp workhoppers te verpakken om de houdbaarheid ervan te verlengen. Aan de andere kant, als u de verpakking tot het einde van de levensduur van het product wilt bewaren, heeft u het voordeel dat u zeker niet het risico hoeft te lopen dat een balenproduct helaas overal verspreid ligt als de prijs van 20€ niet genoeg is, aangezien de lijmoplossing hierop duurzaam genoeg is op lange termijn.

11.Verpakking van uw hele product in een doseerfles

Misschien bent u zich bewust van de kans dat er meer dan één blik of fles in uw product zit, of in wezen meer dan één container voor een bepaald product. Ingrediënten kunnen worden geschud, gegoten, gemengd, bijgevuld, verplaatst of zelfs gebruikt. Onder lettertypen voor reclameaffiches zou u bijvoorbeeld deze kunnen proberen.Door ook huishoudelijke kruiden en specerijen te gebruiken, geeft u uw klanten niet het idee dat zij een heel ander product moeten kopen om tevreden te zijn. In plaats van reclame te maken voor het hele product zal hilarisch zijn, dit brengt de houding: “oh, ik doe het gewoon allemaal nog een keer”.

12.Verpakking producten in verschillende vormen voor de verscheidenheid van de stemming

De verpakking kan een of meer verschillende vormen aannemen om traditie te voorkomen en ook om de klant verschillende soorten verpakkingen aan te bieden, afhankelijk van de stemming van zijn of haar doel door het energieniveau te verhogen.

U kunt bijvoorbeeld een gunstposter, een geschenkverpakking, een droomboxposter, een kookpakket, een voedselpakket, alles, overal, op twee verschillende soorten tijdschrift lay-outs, wallpapers of speciale doos ontwerpen. Afgezien van de standaard hardware die je moet voorbereiden hangt alles af van je branding vaardigheid en esthetiek. Nu komt het plezier van het echt creëren van een uniek idee voor het pakket. Maar dit is echt een belangrijke kans om uit te vinden wat de meeste potentiële klanten in uw werk zullen zien.

[/list]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.