Verschillende soorten T-shirts

T shirt kinderen

Het kinder T-shirt heeft geen mouwen, en sommige T-shirts hebben geen mouwen. Soms worden deze “shooters” genoemd. Om de kou buiten te houden tijdens een tocht met het bovenlichaam, kon men een papiertje of blaadje in de mond stoppen.

Wat zijn de verschillende soorten T-shirts?

Er zijn twee basistypes T-shirt: met v-hals en met ronde hals. De v-hals zijn die welke doorlopen tot aan de halslijn, zoals een boxshirt. Ze worden meestal door mannen gedragen. Daarnaast worden ze vaak aangeduid als crew-neck. Deze soorten T-shirts zijn over het algemeen langer, zodat ze de torso volledig bedekken, van de bovenkant van het hoofd tot de onderkant van de knie.

Het knielange T-shirt wordt beschouwd als het meest populaire T-shirt ter wereld. Ze worden vooral door vrouwen gedragen en hebben meestal een ander shirt erbovenop, in bijpassende kleur, in dezelfde stijl. Ze zijn vooral populair in warmere landen. Het ontwerp van dit type T-shirt straalt een gevoel van comfort uit; met andere woorden, iedereen die er een draagt zou het in zijn kast willen bewaren, omdat hij niet dood wil worden gezien in het verkeerde T-shirt.

Het T-shirt wordt geclassificeerd als een kledingstuk van het type Y [http://www.everycolour debunked.com/ytd/]. Dit betekent dat het behoort tot de categorie van kledingstukken met een verzadiging van kleur. In feite was het het T-shirt in de film “Fast Times at Ridgemont High” dat de term “metallic” zo populair maakte, omdat op een gegeven moment de all-over sjaal en het jasje die JLo dragen zo fel waren dat alles in de opname een metallic tint leek te hebben. Misschien heb je een ketting of armbanden in dezelfde tint; ze zullen allemaal reflecteren.

Een lichtgevend T-shirt dat de kleuren van de regenboog weerspiegelt is een andere populaire modetrend. Alle overhemden zien er geweldig uit als jonge kinderen gekleed zijn om eruit te zien als schoonheidsspecialisten, omdat ze ofwel de status van de drager uitdagen ofwel de drager er gewoon een beetje onnozel uit laten zien. Voor een meer geraffineerde look kun je een paars neonkleurig T-shirt dragen, met tennisschoenen of ballerina’s in plaats van sneakers of laarzen met hoge hakken.

Een andere manier om een chique look te creëren terwijl u binnen bent, is een T-shirt onder een gilet te dragen. Dit houdt u warm. Hoewel het dragen van een T-shirt onder een jas er stijlvol uit kan zien, geven vrouwen de voorkeur aan iets erbovenop. Over het algemeen kunt u een T-shirt het beste dragen met een overjas; dit maakt de look mooi af. Een wit, dun en halfdoorschijnend kledingstuk staat goed als het onder een overjas of vest wordt gedragen. Als u het een beetje koud hebt maar geen overjas wilt dragen, kunt u iets proberen zoals een topje met korte mouwen.

Een T-shirt, mits correct gedragen, kan u een uitstraling van stijl, comfort en verfijning geven. Er zijn talrijke websites en modewinkels die trendy t-shirts, broeken, jassen, truien, mutsen en winteraccessoires aanbieden. U kunt deze sites doorbladeren om te zoeken naar iets dat bij uw smaak past. Als u op straat bent, moet u een combinatie van t-shirt, sjaal en muts uitproberen, die de drager slim maar casual doet lijken. Om er stijlvoller uit te zien, kun je proberen iets toe te voegen zoals leren accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.