Waarom je biologische voeding zou moeten kopen

Osmosewater

Osmose is niet slechter dan kraanwater. In feite, in sommige gevallen, is het beter. Maar waarom, als het zuiver is, stinkt het?

De aanhangers van de waterkoeler zijn succesvol geweest in het produceren van mediahype voor de nieuwste waterkoeler ontwerpen. En nu verkopen ze hun eigen systemen. En dat niet alleen, ze verkopen profielen zodat je er één kan kiezen die het best aan je behoeften voldoet. Een osmose waterkoeler kan filteren, reinigen, en aan je eisen voldoen. Degene met het kleinste systeem is de beste keuze voor diegenen die geen druk nodig hebben.

Het zijn niet alleen de mensen die vandaag de problemen met water hebben. Water elimineren gaat te ver. Als je water verwijdert, creëer je H2O met verschillende graden van zuiverheid. En nu hebben we het probleem niet opgelost.

Het algemeen gemiddelde voor alle mensen is ongeveer 8 glazen water per dag. Nog niet zo lang geleden was het de aanbeveling om je water te laten testen. Osmose werd ingevoerd met de installatie van loden leidingen. Het kwam goed uit door de overtollige metaalsmaak die in het water achterbleef, vanwege het lood. Nu hebben praktisch alle huizen een systeem met loden leidingen. Uw stadswaterleidingbedrijf doet er alles aan om dit gevaar voor de gezondheid uit te bannen.

De stad is zich terdege bewust van de nadelen van lood. Kinderen lopen het risico op leerproblemen en gedragsproblemen als ze loodhoudend water drinken. Maar ze hebben de boetes, en ze hebben de ziektes.

sters zijn niet de enigen die kunnen worden getroffen. Bij muizen die in besmette gebieden leven, is een verlies van 25% tot 90% van de vruchtbaarheid bij elke paring vastgesteld. Maar zij zijn niet de enigen.

Het immuunsysteem is verzwakt, waardoor ziekten afkomstig van dieren, zoals salmonella en dysenterie, een grotere kans hebben om zich te ontwikkelen tot ziekten bij de mens. Bepaalde gifstoffen van giftige dieren, zoals giftige rupsen, hebben boerderijen en wilde vogels besmet.

De rivierbodem is meestal verontreinigd door dierlijk afval, en water geplukt uit verontreinigde bronnen kan ook sporen van giftige chemicaliën bevatten.

In het nieuws wordt zelden aandacht besteed aan het verband tussen de inname van niet-biologische levensmiddelen en de troep ziekteverwekkende ziekteverwekkers die in ons voedsel voortleven. Vaak zijn het alleen de niet-biologische voedingsmiddelen die een dergelijk gevaar inhouden.

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat typische verpakkingen iets te maken hebben met dierenwelzijn. Over het algemeen hebben voedingsmiddelen zonder het etiket “vegetarisch” een lager percentage vlees in zich.

Nu een groter percentage van de Amerikanen biologisch voedsel koopt, stelt de Organic Food Manufacturers Association voor dat de Amerikanen 4 keer zo vaak biologisch gaan eten. Dit betekent niet dat de voedingsmiddelen voedzamer zijn. Het betekent alleen dat ze een hoger percentage biologische ingrediënten bevatten.

Een ander aspect van biologisch voedsel is dat het niet langer hoeft te worden geëtiketteerd. Volgens de USDA-richtlijnen voor biologische voeding hebben voedingsmiddelen die enkele biologische ingrediënten bevatten maar niet echt biologisch zijn gecertificeerd, een lagere inname van mineralen en vitaminen dan andere voedingsmiddelen.

Biologisch voedsel wordt geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en menselijk afval. Daarom is het een bewuste keuze om voedsel te kopen dat biologisch is. Denk eraan, zorg ervoor dat je biologisch voedsel koopt dat je echt kunt eten. Biologisch betekent niet dat het voedsel beter smaakt. Het kan een iets andere smaak hebben, maar het zal een gezondere keuze voor u zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.