Wat zijn de voordelen van kruidnagels,

Cacao Ceremonie

kokos – de nederige chocolade

Ik werd me voor het eerst bewust van dit woord in 1985, toen een klas van 8 kinderen thuiskwam met een zak kokos. Ze waren waarschijnlijk net zo blij als ik die dag was. De kinderen waren Afrikaans, en waren samengebracht met hun uitgebreide familieleden. Het enige verschil tussen de kinderen en de volwassenen was dat zij besloten hadden zich beter te gedragen.

Het ecologisch proces

Een van de eerste dingen die moeten worden gedaan is het ecologisch proces. Dit omvat het bekleden van de voedingswerkruimte met kokos, het composteren van de kokos, het zorgen voor voldoende waterirrigatie, alsmede het bieden van algemene bescherming aan de groeiende putty. Het begin van het biologische proces is de meststof. Het gebruik van potas, compost en ureum is het beste. Al deze materialen worden samen gecomposteerd om op tijd klaar te zijn voor de gewassen die worden geplant.

De gewassen worden geplant, en de toppen afgesneden om druppelirrigatie te worden. De hoeveelheid water die aan het gewas moet worden geleverd, wordt berekend. De irrigatie kan van alles zijn, van tyfus tot vasculaire problemen. Dit is wanneer de “regenachtige” periode aanbreekt. Dan worden de cacaobonen hopelijk opgepikt door de vrachtwagens die ze zullen afleveren aan de “verwachtingen” van de consument – de hotelier, de

Het vonnis

Daarom hebben we goede, neutrale cacao, die niet te hard is voor het gehemelte. Deze cacao bevat matige hoeveelheden van zowel cacaobestanddelen als cacaoboter.

Amandel/Cocoaversary

Het relatief hogere cacaogehalte kan het gevolg zijn van de bittere smaak die deze producten hebben. Een groot deel van de smakelijke chocolade profiteert van een vermindering van de bitterheid, terwijl de cacao ook een meer zoete smaak heeft, zoals cacao vaak wordt genoemd. Veel hiervan is afkomstig van thearomandelen, die in cacao niet als zodanig worden geproefd, maar acocinogeen zijn. Thealmond bevat een vetzuur dat veel meer in evenwicht is met melk dan met cacao, en zo bevordert de drank de spijsvertering. Tegelijkertijd heeft het ook een hoog gehalte aan flavonoïden. Een groot deel van zowel de cacao- als de amandelolie die in chocolade worden gebruikt35% van de totale enkelvoudig onverzadigde vetopname. Dit vetzuur is echter verzadigd, waardoor de bewering dat het een “gezond vet” is, niet opgaat. Niettemin wordt een dieet met veel verzadigde vetten en transvetten, en de subsumptie van dierlijke vetten en cholesterol, sterk aangeraden door gezondheidsdeskundigen en zogenaamde “hoog-ribo vegetariërs”.

De vetzuren in amandelen zijn de meervoudig onverzadigde vetten. Deze zijn veel stabieler dan de meervoudig onverzadigde vetten in olijfolie.

Dieetmaatregelen

Om de maximale gezondheidsvoordelen uit amandelen te halen, is het belangrijk om ze met mate te eten. Zoals de meeste noten kunnen ze het best met mate worden gegeten, misschien 3 keer per week.

Rotatie

Het is belangrijk te bedenken dat veel amandelen die u in de winkel koopt, geroosterd zijn, dus u moet echt de verpakking controleren, vooral als u amandelen met een laagje koopt. Als u ze echter in de koelkast bewaart, op een koele plaats, zouden ze langer houdbaar moeten zijn dan wanneer u ze in een winkel had gekocht.

Als je eenmaal doorhebt hoe je amandelen maakt en eet, kun je ze gaan toevoegen aan recepten, zoals het maken van guacamole. Of doe wat amandelen over je toast of strooi ze over muffins voordat je ze bakt.

Je vindt ze ook in potjes, en op stokjes. De grote zijn meestal het meest overheersend.

Ander gebruik

Er zijn nog vele andere manieren waarop amandelen worden gegeten, en dit zijn slechts enkele van de manieren waarop ze heilzaam blijken te zijn.

Er wordt beweerd dat deze “natuurlijke” producten kunnen helpen bij de bescherming van hart- en vaatziekten, en zelfs van het immuunsysteem. Er wordt beweerd dat ze uw energieniveau verhogen, en dat ze effectief zijn tegen depressie en stemmingswisselingen, en ook tegen andere geestelijke gezondheidsproblemen.

Misschien heb je al gehoord over de voordelen van kruidnagels, en er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen die verband houden met kruidnagels, of die allemaal in deze ene plant zitten. Kruidnagels zijn een van de meest smaakvolle delen van de hele specerij, en je kunt ze aan bijna alles toevoegen. Ze geven een heerlijk aroma aan voedsel, en zijn ook een van de meest betrouwbare favorieten van de wereldwijde keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.