Het vinden van de juiste meubels voor uw nieuwe huis

 

Vaak is het zien van een meubelstuk een troost, vooral als u van het materiaal houdt of als het er mooi uitziet. Het helpt u ontspannen en comfortabel te worden met de stukken die u op het punt staat te kopen. Maar op een bepaald moment merkt u misschien ook dat uw stoel er nog nieuw uitziet of niet goed is bijgewerkt.  Misschien begint u zich zorgen te maken dat u uw geld verspilt door vrienden en familie te vertellen over het meubelstuk dat niet meer in de mode is en niet goed bij alle medewerkers past.

Om u door dat gevoel heen te helpen, kunt u het proces doorlopen van het vinden van meubilair dat past. Het werkte voor president Kennedy in 1960, dus het zal zeker voor u werken. Maak een lijst van alle kenmerken die voor u belangrijk zijn. Maak een lijst van wat je wel of niet leuk vindt aan elk stuk en begin te bespreken welke kenmerken het beste zouden zijn. Praten over dezelfde dingen met iedereen is zeker niet een goed idee, vooral in een bepaald gebied als mode.

Naarmate u meer over de stoel en het stuk te weten komt, zult u merken dat u met uw potentiële meubelstoffeerder, zijn of haar vrienden, broers en zussen, en buren kunt praten. Het kost maar een beetje tijd en moeite om verschillende items en patronen te ontdekken, inclusief elektronica en raam-rug patronen. Een gesprek kan leiden tot een waarschijnlijke deal.

Uw winkelproces kan beginnen met het wonen in uw nieuwe huis, zodat de items die u zeker wilt hebben beschikbaar zullen zijn. In elke winkel zijn er veel producten beschikbaar. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe kwaliteitsstoel met een aangesloten computerbureau wilt, moet u die mogelijkheid hebben.

Als u begint met het afwerken van uw zoektocht naar meubels, als u een kleine prioriteitenlijst voor uw huis hebt, zult u waarschijnlijk merken dat u plezier hebt en een leven samen hebt wanneer u thuiskomt bij uw nieuwe meubels. Het vinden van een meubelstuk voor je nieuwe huis zal snel gaan als je consequent bent in je zoektocht. Ik zal ervoor zorgen dat wanneer ik dit huis verlaat, ik individuele kwaliteiten zal oppakken, en ik weet dat er misschien een groep stukken is die dicht bij mijn prioriteitenlijst komen.

Terwijl je het proces plant van het al dan niet redden van iemand van wie je houdt, groeit de vegetatie door het hele huis, en het is bijna overweldigend wanneer je de enorme hoeveelheid verschillende dingen ziet die je belangrijker vindt dan dat ene meubelstuk. Het kan fascinerend aanvoelen om door je hele huis te lopen en te bepalen wat je nu gaat doen. Plotseling zit je te genieten in een comfortabele stoel terwijl je kijkt naar kleine kinderen die aan je voeten spelen. Uw liefde voor de familie die zich rond uw meubels verzamelt, zal weer sprankelen.

Met de lijst van dingen die uw aandacht en uw hart grijpen, hebt u meer kans om meubelen van hoge kwaliteit te vinden dan wanneer u het proces tot nu toe had gevolgd en later een mooier, hoogwaardiger stuk had gekozen. Zorg er echter wel voor dat u bij een bedrijf koopt dat u helpt bij het ontwerpen of dat u een reeds ontworpen meubelstuk geeft. Alleen een winkel bezoeken en mogelijk dingen missen die u wilt, is niet genoeg wanneer u door een groot aantal meubels gaat.

Het is een geweldige manier om te beginnen, als je eenmaal weet wat je kamer zich kan veroorloven. Begin dan met het evalueren van andere dingen die je leuk vindt en waardoor je geïnspireerd bent. Als je een deadline hebt op je werk, en je probeert te beslissen wat je wilt, zal je 87% van de tijd het gevoel hebben dat je tijd aan het verspillen bent als je naar een spelend kind zit te kijken met een stuk speelgoed op zijn of haar hoofd. Bovendien biedt staan terwijl je dit doet de mogelijkheid om van gedachten te veranderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.