Hoe massagestoelen werken

Stoelmassage Rotterdam

In dit artikel zal ik u een overzicht geven van de werking van massagestoelen.

Allereerst zijn massagestoelen eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik. Een massagestoel is net als elk ander meubelstuk, waarbij een vloer zonder enige substantie en een mute-knop alles zijn wat je nodig hebt. De mute-knop dempt gewoon het geluid van een massagestoel.

Er zijn drie massagestoelen die algemeen in de handel verkrijgbaar zijn. De HRM1H stoel (ook wel chaise longue genoemd) is ruim, zacht en heeft zowel massagebedden als relaxfauteuils onderin. Beide relaxfauteuils hebben alleen een massagekussen, relaxfauteuils zijn geschikt voor personen die veel ruimte nodig hebben, zoals zakenmensen en mensen in de bedrijfswereld.

De HRM4 (ook wel chaise lounge chair genoemd) heeft een uniek ontwerp met massagewielen die met gekuipte handen bediend kunnen worden. Deze stoel heeft ook een massageligstoelbovenstel met massagekussens die de rug kietelen.

De HRM4 beschikt ook over een massagestoel die kan worden aangepast aan de unieke eisen van een persoon. Voor mensen die een echt lange massage-ervaring willen of voor degenen die het gevoel hebben dat ze niet echt in de stemming zijn voor een lange massage. Deze stoelen zijn voorzien van relaxfauteuils die vele centimeters achterover kunnen leunen en een zachte constante massage geven.

De HRM4 heeft ook een Hus transformator relaxfauteuil waarvan sommige personen jeuk en ongemak kunnen ondervinden in het midden van de relaxfauteuil. De Hus transformer relaxfauteuil is alleen geschikt voor een persoon die allergisch is voor metaal en is gemaakt om in bijna elke richting te draaien om de massage te geven. De ergotrIVERS en de massage-relaxfauteuils hebben verschillende afmetingen en de koptelefoons zijn allemaal voorzien van universele tong- en vlamgeneratieverlichting.

De HRM4 heeft ook een dubbele touchpad, met een tissuevierkant in de zool. Mensen die allergisch zijn voor allerlei materialen zoals missiepapier en Nution komen met een machine die oplost en het gebruik van tissueverwijdering na elke massage overbodig maakt. Mensen moeten een tissue gebruiken omdat dit de enige manier is om het vuil, de olie en het vuil binnen het papier te houden.

Als u wilt genieten van een langere massage, moet u kijken naar de HRM4 relaxfauteuil die betaalbaarder is geprijsd en extra voordelen biedt. De HRM4 heeft ook een massagefauteuil die is uitgerust met een single touch oppervlak dat zorgt voor het comfort en nog beter, regelmatig contact voor de massage. Enkele andere voordelen van de HRM4 relaxfauteuil is het feit dat hij is voorzien van een zachte binnenkant met een constant geluid, elke massage laat het lichaam volledig ontspannen.

Als u last heeft van zeer pijnlijke en gevoelige spieren na een massage, kijk dan eens naar de HRM4 relaxfauteuil. Deze is veel voordeliger geprijsd en zal u zeker een langere maar even doeltreffende massage geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.