De beste soort proteïne

Pre workout online

Wanneer u op zoek bent naar het juiste supplement voor u, probeer dan altijd weg te blijven van die supplementen die reclame maken voor buitensporige hoeveelheden eiwit, aangezien dit een giftig niveau kan blijken te zijn, zelfs schadelijk voor de gezondheid.

Te veel eiwit is waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen waarom mensen falen in het bereiken van hun doelen voor gewichtstoename en spieropbouw. De beste soorten eiwit zijn eiwit met een langzame afgifte (dat langzaam wordt verteerd) en eiwit met een snelle afgifte (dat te snel wordt opgenomen). Eiwitsoorten met een langzame afgifte kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen, en zijn ideaal wanneer uw spieren ofwel aan het vasten zijn (wat betekent dat ze gedurende de dag niet worden gevoed) of gedurende de dag worden gevoed (zoals na een training).

Proteïnen met een snelle afgifte kun je direct voor en na je training innemen, zodat je in deze periode de optimale voeding krijgt. Welk type eiwit u kiest, hangt af van wat u wilt bereiken wat betreft uw doelen. Voor het opbouwen van magere spieren of gewichtheffen zou een eiwit met snelle afgifte een goede keuze zijn, om de volgende redenen:

Denk er dus aan dat je bij het kiezen van de beste soort proteïne moet letten op je trainingsdoelen en wat je met je lichaam probeert te bereiken. Als ik het kan, kan jij het ook.

Eiwitten met snelle afgifte zijn essentieel voor een pre-training, zodat je je energieniveau kunt verhogen, beter kunt presteren tijdens je training, en die ongewenste kilo’s kunt kwijtraken.

Eiwitten met langzame afgifte zijn ideaal voor een supplement na de training, zodat je de afbraak van spiereiwitten vermindert en de spiergroei verhoogt.

Enkele andere soorten proteïne zijn:

U kunt eiwitsupplementen kopen voor de meeste van de bovenstaande doeleinden, maar ook voor andere. In het geval van vetvrije spieren, of gewichtheffen, is een eiwit met een langzame afgifte waarschijnlijk wat u wilt.

Wei-eiwit – Dit is een snelwerkend eiwit met een hoge biologische waarde.

Caseïne-eiwit – Dit is een langzaam werkend eiwit met eveneens een hoge biologische waarde.

Pre workout – Dit is een plantaardig eiwit dat is gemodificeerd (als gevolg van het gebruik van sojabonen als diervoeder).

Eiwitten zijn essentieel voor spiergroei en herstel, wat uw doelen ook zijn. Ze helpen u niet alleen meer spiermassa te krijgen, maar ze helpen u ook sneller te herstellen na uw training. Ze voorkomen ook dat uw spieren afbreken tijdens uw training.

 

lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.